VRATIMO GODINE UNAZAD  – EXCLUSIVE ANTIAGING MEDITERANSKI PROGRAM

Svi želimo biti mladi, ali godine neumoljivo prolaze. Bole vas leđa, teško se saginjete, zglobovi vam nisu kao nekad, čim malo potrčite, zadišete se. Vaša koža više nije glatka, kosa nije tako sjajna, a vid slabi!  Starimo, a stara i depresivna definicija starenje opisuje kao »progresivni gubitak tjelesnih funkcija popraćen povećanim rizikom za degenerativna oboljenja«. Kako to tužno zvuči! Ali stop! Ima i nova, bolja, mnogo bolja definicija starenja. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, može se starjeti, a ne ostarjeti, održavajući tjelesnu, socijalnu i duhovnu aktivnost. Pa naravno, ovo je ipak 21. stoljeće! Samo stoljeće prije ovoga žena u 50. godini smatrala se starom, a danas to znači još dodatnih 30 godina koje doista može proživjeti zdravo i aktivno! Otprilike četvrtinu našeg načina starenja određuju geni, dok ostatak ovisi o našem načinu života. Promjena životnih navika ključna je za pomlađivanje. Stoga, promijenimo ih!
Istraživanje Instituta za zdravlje i starenje sveučilišta Newcastle pokazalo je da pravilan odabir namirnica, smanjenje tjelesne težine i redovite kardiovaskularne vježbe, kao i vježbe podizanja utega, ne samo da produžuju život nego i povećavaju vjerojatnost za zdravu dugovječnost, što nam i jest glavni cilj.
Zašto starimo? Napadaju nas brojni slobodni radikali i od njih se ne možemo obraniti birajući i dalje lošu hranu. Sve zajedno dovodi do oštećenja DNK (genetski materijal prisutan u svakoj tjelesnoj stanici) i konačan rezultat je – starenje. Ali sa željom da ostanemo što mlađe, kupujemo razne kreme protiv bora, a neke se odlučuju i na drastičnije korake poput injekcija botoks, pa često i na kozmetičku operaciju. A znate li da samo promjenom životnih navika možete godine vratiti unazad te da 40-godišnjakinja može imati kožu kao da joj je 30 godina, srce zdravo kao da joj je 20! A sada pokušajmo vratiti godine unazad. Ma koliko imale godina, nikad nije kasno za promjene!

ANTIAGING MEDITERANSKI PROGRAM ukjučuje:

Nutritivna anti aging strategija u 5 koraka

Ekskluzivni sedmodnevni mediteranski antiaging jelovnika niskog GI i GL sa top 30 antiaging namirnica

Preko 25 antiaging  recepata

Zašto baš ovih 30  top antiaging namirnice i kako pomažu da vratimo godine unazad

Anti aging napici i antiaging prirodna kozmetika iz Vaše kuhinje

Hrana za dobar san – najbolja antiaging krema!

Upoznajte top antiaging pripravke

Klikom na tipku ispod slažete se sa Uvjetima korištenja.

Comments

comments