MRŠAVITE ZDRAVO UZ  MEDITERANSKU PREHRANU  NISKOG  GI i GL

Naučite zdravo regulirati šećer u krvi uz hranu niskoga glikemijskog indeksa (GI) i niskoga glikemijskog punjenja (GL) i hranu  indeksa visoke sitosti. Rezultat?Pravilno kontroliran šećer u krvi znaći da mršate, održavate zdravu tjelesnu težinu, ponovno se osjećate mentalno pozorni, puni nove energije i vitalnosti!

PROGRAM UKLJUČUJE:

Četverotjedni Mediteranski jelovnik niskog GI i GL-a koji će Vam omogućiti postepeno i zdravo gubljenje kilograma uz daljnje uživanje u ukusnoj hrani. Ovaj četvorotjedni program nudi:

TJEDAN 1  – alkalizirajte se ujutro i pred spavanje uz top alkalni napitak i uživajte u receptima niskog GI i Gl.

TJEDAN 2 – tjedan pojačanog eliminiranja masnoća uz pomoć Cran vode i recepti niskoga GI i GL

TJEDAN 3 – tjedan kada itekako brinete o svome tijelu – 3 dana alkaliziranja tijela sa top alkalnim namirnicama niskog GI i GL te 4 dana ugodnoga detoksificiranja uz top detox namirnice niskoga GI i Gl kao i super alkalne i detox napitke

TJEDAN 4 – tjedan kada ste već sami u kontroli hrane, ali i dalje pijete klasičan detox napitak uz uživanje u alkalnoj hrani niskoga GI i GL uz naravno visoko kvalitetne proteine

Naučite pravilno kombinirati doručak, ručak i večeru i saznajte da je odlazak u krevet sa osjetom lagane gladi poželjan! Zašto? Odlazak u krevet sa polupraznim ‘stomakom’ i nižim vrijednostima inzulina “tjera” tijelo da jede naslage masti – upravo ono što želimo postići odabirom večernjih jelovnika!

Upoznajte top pripravke koji pomažu  bržem gubitku kilograma i njihovu interakciju sa sintetskim lijekovima!

Naučite kako kuhati  jer kuhanje utječe na GI i GL hranu – saznajte koji način kuhanja drži nižim glikemijski indeks i glikemijsko punjenje, a koji način ga podiže.

Uz recepte saznajte i zašto  su neke namirnice tako važne

Klikom na tipku ispod slažete se sa Uvjetima korištenja.

Comments

comments