dr. Lejla Kažinić Kreho kreirala je jedinstveno mjesto u Zagrebu koji se sastoji od Doctor Nutrition Bar-a i Nutrition Diagnostic Centra, te na taj način na jednom mjestu možete izvršiti Vaš nutricionistički pregled, a i uživati u delicijama koje čuvaju Vašu mladolikost, vitalnost i energiju.

Pregled u ordinaciji sastoji se od izrade individualnog nutritivnog profila i analize tijela na danas, medicinski, najsuvremenijem odobrenom analizatoru tijela Tanita MC980.

TANITA MC 980 JE:

  • omogućena svima od 5 do 99 godina
  • otkrijte Vašu metaboličku starost, opterećenost unutarnjih organa mastima( visceralna mast), mišićnu masu, koštanu masu i masnoću tijela
  • otkrijte kako Vaše stanice tijela reagiraju na različitim frekvencijama – da li su vitalne ili pak opterećene te kako adekvatnom nutritivnom strategijom ponovno vratiti u njihovo optimalno stanje.
  • mjerenje i praćenje metaboličkih parametara tijekom eliminacijskih programa koji se preporučuju kod raznih akutnih i kroničnih stanja poput dijabetesa, gihta, Kronove bolesti, karcinoma, metaboličkog sindroma, gastritisa, bolesti štitnjače, candidijaze…Izuzetno važno sredstvo praćenja novoga dijetetskog programa kod intolerancije ili alergije na hranu, menopauze, pretilosti, trudnoće …
  • jedinstveni analizator tijela koji izrađuje 6-segmentalnu analizu tijela te mjeri mišični balans lijeve i desne strane tijela. To je izuzetno važno kod vrhunskih sportaša i njihove prehrane za postizanje vrhunskih rezultata.
  • Pregled na Taniti MC980 traje samo oko minute – potrebno je minimizirati unos hrane i pića barem 4 sata prije dolaska na pregled
  • kontrolni pregled na Taniti MC 980 se uvijek mora uraditi u isto vrijeme kao i tijekom prve posjete (primjerice ako ste došli na pregled u 17h , sljedeći ponovno treba biti u isto vrijeme).

Prije dolaska na pregled potrebno je :

– kontaktirati ordinaciju radi davanja uputa što bi se trebalo donijeti glede liječničkih nalaza i još nekih detalja važnih za izradu individualnog nutritivnog profila, koji će olakšati izradu nutritivne terapije kod različitih stanja i bolesti.

– u slučaju specijalističkog pregleda potrebno je izraditi krvni nalaz koji za Nutrition Diagnostic Center izradjuje vrhunski tim poliklinike Imunomed.

BANNER

Korak 1.

Prije dolaska u ordinaciju važno je da ste 4 sata natašte.

Korak 2.

Odlazak u Nutrition Diagnostic Center dr. Kazinic Kreho i izrada individualnog nutritivnog profila koristeći najsuvremeniji body analyzer medicinski odobren Tanita MC 980.

Korak 3.

Izrada nutritivnog programa ovisno o Vašem stanju, praćenje rezultata u Nutrition Diagnostic Center.

Korak 4.

Ako smatram da je , nakon izrade medicinske analize tijela, potrebno da uradite krvni nalaz preporuka je Poliklinika Imunomed.
strelica

 prof.dr.sc. Vitomir Burek

doktor

prof.dr.sc. Vitomir Burek

Osnivač i voditelj  Laboratorija  za kliničku imunologiju. Za šefa Odjela za kliničku imunologiju u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu imenovan 1984.godine.Kontinuirano angažiran na Medicinskom fakultetu za potrebe dodiplomskog i postdiplomskog studija.
Član je Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog imunološkog društva, Infektološke sekcije HZI, Sekcije za alergologiju i kliničku imunoogiju,  International Society for AIDS i Immunocompromised Host Society.
Nakon niza godina bavljenja imunološkom dijagnostikom infektivnih bolesti – hepatitis, AIDS, ostalih virusnih, bakterijskih, parazitarnih i gljivičnih infekcija, autoimunih bolesti, hormona, tumorskih biljega, prof.dr.sc. Vitomir Burek iskustvo i znanje primijenjuje u privatnoj praksi u radu Poliklinike Imunomed, koju je otvorio 2014.g.
Posebnost poliklinike IMUNOMED jest da se njen rad odvija kroz rad imunološke ambulante i kroz široki spektar dijagnostike, te obavljanje pretraga u medicinsko-biokemijskom laboratoriju.

profesor Elizabeta Topić

elizabeta

prof. Elizabeta Topić

Profesor Elizabeta Topić, specijalista kliničke kemije i laboratorijske medicine, predstojnik Kliničkog za zavoda za kemiju, KB Sestre milosrdnice do odlaska u mirovinu 2009, profesor na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te gostujući profesor na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, Splitu i Osijeku, svoje bogato radno iskustvo te znanje koja je stjecala u kliničkim laboratorijima u zemlji i inozemstvu sada u sklopu obrade pruža pacijentima Poliklinike Imunomed.
Prof. Topić je član New York Academy of Science od 1992 i Akademije medicinskih znanosti Hrvatske od 2002. Bila je predsjednica Hrvatskog društva medicinskih biokemičara 1999-2012, a član Internacionalne i Europske federacije za kliničku kemiju i laboratorijsku medicinu (IFCC, EFLM). Kao član Znanstvenog odbora za nagrade IFCC-a djeluje od 2003-2005, a od 2009 je predsjednice Povjerenstva za edukaciju i trajno usavršavanje EFLM-a.

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column top_margin=”none” width=”1/3″] [vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-diagnostic” top_margin=”none” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row]

Comments

comments